0
Kurven
er tom

Persondatapolitik for DSN A/S

 

DSNs kundedatabase indeholder personoplysninger, der benyttes til at identificere personer og firmatilhørsforhold.

Der registreres følgende oplysninger:
Navn og/eller
Firmanavn
Firmaadresse / leveringsadresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Evt. SE/EAN nr.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data om købshistorik og bogholderimæssige oplysninger, der alle benyttes i opretholdelse af serviceringen af kundeforholdet mellem kunden og DSN A/S.

Kontaktoplysningerne bruges ligeledes til rådgivning samt til nyhedsbreve.

DSN er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger vi modtager, ligesom lovgivningens – herunder persondataforordningens - krav naturligvis opfyldes.

Personlige oplysninger opbevares på vor sikrede interne server.

Der udveksles ikke personlige oplysninger med tredjemand.

Vi registrerer ingen følsomme personoplysninger (særlige personoplysninger).

Ved mistanke om datalækage fra DSNs interne server kontaktes de implicerede indenfor 72 timer, og Datatilsynet informeres.

Du vil altid kunne få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig – modtage kopi heraf, eller få slettet det vi har registreret. Dette gælder ikke data med regnskabsmæssig opbevaringspligt. Du kan ligeledes altid blive slette som modtager af nyhedsbreve o.lign. Vedrørende dette kan vi kontaktes på info@dansand.com.

Du har altid mulighed for at rette henvendelse til datatilsynet vedrørende DSN A/S´ behandling af personoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vedr. webshopordre:
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos www.dansand.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Leverandører og samarbejdspartnere:
Vi opbevarer samme oplysninger som nævnt ovenfor under kundedatabasen.

Der opbevares samhandels-historik oplysninger samt kontaktoplysninger, som anvendes til samhandel/samarbejde i lighed med ovenfor nævnte.

Ligeledes gælder i øvrigt samme regler for håndtering af personoplysninger, som ovenfor nævnt.

 

Klik her for vores mobilside